Praktische informatie


Kosten

We willen dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om mee te kunnen doen met Rotsvast. Daarom is de vergoeding voor deelname die de studenten betalen, lager dan de daadwerkelijke kosten. De vraagprijs voor deelname aan Rotsvast bedraagt €25 per weekend. Dit komt neer op €500 voor een heel jaar. Dit bedrag is inclusief de overnachtingen en alle maaltijden.

Kun je meer betalen dan de vraagprijs, dan vragen we je vriendelijk om de werkelijke kosten van €40 per weekend te betalen. Dit komt neer op €800 per jaar. Ben je niet in staat om de werkelijke kosten van €800 te betalen, betaal dan de vraagprijs van €500. We vertrouwen erop dat er voldoende extra giften binnen zullen komen om het verschil tussen de werkelijke kosten en de vraagprijs te overbruggen.

Aanmelden

Het seizoen Rotsvast 2018/2019 start op 14 september. Zie voor de overige data van de weekenden het programma. Je kunt je tot uiterlijk 1 september aanmelden. Na het ontvangen van je aanmelding nodigen we je uit voor een introductiegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kunnen we samen bepalen of Rostvast voor jou geschikt is. Ook zullen we dan bepalen welke locatie voor jou het meest geschikt is.

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden, en wil je graag deelnemen aan Rotsvast, dan kun je via deze link het aanmeldformulier invullen.

Heb je interesse om mee te doen, maar heb je nog vragen of wil je eerst met ons praten? Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.